понедельник, 15 мая 2023 г.

Безпека на дорогах в умовах воєнного стану

 15 до 21 травня 2023 року в Україні триватиме перший етап щорічного Тижня безпеки дорожнього руху «Безпека на дорогах в умовах воєнного стану», який відбудеться відповідно до Плану заходів на 2023 рік із реалізації Національної стратегії зі створення безбар’єрного простору в Україні на період до 2030 року.

Життя – це найдорожчий скарб. Та в дитинстві ми не розуміємо, що ним треба дорожити і здоров'я берегти. В цей час майбутнє уявляється безхмарним, а життя – безкінечним. Та насправді це не так, мить - і яскраві фарби радості змінюються на сумні відтінки біди. А щоб цього не сталося, потрібні знання і вміння, як діяти в тій чи іншій ситуації, і, головне, чітко їх дотримуватись.
Кожна дитина почуває себе у безпеці тоді, коли знає, як правильно діяти у тій чи іншій екстремальній ситуації. Сьогодні, навчаючи дітей правилам дорожнього руху, ми закладаємо надійний фундамент майбутнього безпечного життя.

Презентація "Безпека на зупинках громадського транспорту. Безпека пасажира"

Переглянути за посиланням https://naurok.com.ua/prezentaciya-bezpeka-na-zupinkah-gromadskogo-transportu-bezpeka-pasazhira-27246.html

 

Комментариев нет:

Отправить комментарий